Toimit tilintarkastus- ja muissa taloushallinnon asiantuntijatehtävissä. Työnkuvasi rakentuu kokemuksesi perusteella. Työskentelet pääosin pk-sektorin yritysten parissa. Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Edellytämme sinulta positiivista ja joustavaa asennetta sekä kykyä vastata haasteisiin ja omaksua uusia asioita.

Haluamme palvella asiakkaita konsultoivalla ja henkilökohtaisella otteella, joten toivomme sinulta hyviä kommunikointitaitoja. Työtehtävät edellyttävät jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on myös, että kannat vastuun sinulle osoitetuista tehtävistä ja pystyt organisoimaan päällekkäisiä työtehtäviä sujuvasti.

Tarjoamme sinulle
– nykyaikaisen ja joustavan työyhteisön rennolla otteella
– monipuolisia ja haastavia työtehtäviä laajan asiakaskunnan parissa.
– joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn
– hyvät koulutusmahdollisuudet
– erittäin hyvät henkilöstöetuudet

Lisätietoja tehtävästä antaa HT tilintarkastaja Heidi Hukka puh. 0400 738131

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 12.1.2024 mennessä osoitteeseen heidi@tilintarkastushukka.fi . Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tilintarkastus Hukka Oy on nykyaikainen ja konsultoiva tilintarkastustoimisto Kalajoella. Palveluihimme kuuluu lakisääteinen tilintarkastus sekä muut tilintarkastajan lausunnot ja todistukset. Lisäksi tarjoamme palveluita taloushallintoon, verotukseen sekä yhtiöoikeuteen ja yritysjärjestelyihin liittyen. Käy tutustumassa yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.tilintarkastushukka.fi