Tilintarkastus- ja talousalan huippuosaajat aidosti apunasi

Heidi Hukka on Tilintarkastus Hukan omistaja ja perustaja. Auktorisoidun tilintarkastajan HT-pätevyyden lisäksi hänellä on myös taloushallinnon KLT-tutkinto.
Heidi Hukkayrittäjä, HT-tilintarkastaja
heidi@tilintarkastushukka.fi
0400 738 131

Heidi on Tilintarkastus Hukan omistaja ja perustaja. Auktorisoidun tilintarkastajan HT-pätevyyden lisäksi hänellä on myös taloushallinnon KLT-tutkinto.

Heidi on työskennellyt talous- ja tilintarkastustehtävissä jo yli 20 vuotta, ja hän on ollut aiemmin kansainvälisen tilintarkastusyhteisön palveluksessa.

”Minulla on laaja kokemus tilintarkastajan työstä ja olen toiminut myös keskustelukumppanina ja neuvonantajana lukuisissa eri toimialojen yrityksissä. Erikoisosaamisalueenani on tilintarkastuksen lisäksi konsernitilinpäätökset, rakennusalan kirjanpito, veroasiat, sekä taloushallinnon konsultointi ja neuvonta. Olen myös luennoinut säännöllisesti erilaisissa asiakas- ja koulutustilaisuuksissa.”

Ulla Rautakoskitilintarkastuksen asiantuntija
ulla@tilintarkastushukka.fi
050 305 8678

Ulla on työskennellyt talous- ja tilintarkastustehtävissä 15 vuotta. Koulutukseltaan Ulla on taloushallinnon tradenomi. Lisäksi hän on suorittanut taloushallinnon erikoisammattitutkinnon.

”Minulla on pitkä kokemus kirjanpidon käytännön tekemisestä, mistä on ollut suuri hyöty myös tilintarkastustyössä. Olen käyttänyt kirjanpitotöitä tehdessäni useita eri sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä mm. Netvisoria ja Procountoria. Pidän käytännön tason osaamistani yllä hoitaen edelleen muutamien yhtiöiden kirjanpidon. Tilintarkastajan työ vaatii ajantasaista osaamista ja me kouluttaudummekin jatkuvasti.”

Tuulia Ala-Krekolatilintarkastuksen asiantuntija
tuulia@tilintarkastushukka.fi
040 778 5415

Tuulia on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi. Hän on työskennellyt tilintarkastustehtävissä useita vuosia.

Tommi Hukkatilintarkastusapulainen
tommi@tilintarkastushukka.fi
040 0469 185

Tommi on toiminut meillä jo kaksi vuotta avustavana tilintarkastusapulaisena.

Sini Välikangastilintarkastuksen asiantuntija
sini@tilintarkastushukka.fi
040 180 2694

Sini toimii meillä tilintarkastuksen asiantuntijana. Sinillä on vahva kokemus taloushallinnon tehtävistä.