Tilintarkastus Hukka Oy on nykyaikainen ja konsultoiva tilintarkastustoimisto

Laadukas ja luotettava tilintarkastustoimisto

Olemme nykyaikainen ja konsultoiva tilintarkastustoimisto Kalajoella. Palvelemme yrityksiä henkilökohtaisesti ja olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua.

Yrittäjänä toimii HT-tilintarkastaja Heidi Hukka, joka on toiminut talous- ja tilintarkastustehtävissä jo kaksikymmentä vuotta. Pitkä kokemus ja jatkuva kouluttautuminen varmistavat sen, että voimme tarjota ajantasaista huippuosaamista.

Joustavaa ja tehokasta palvelua

Pienenä ja paikallisena toimijana meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja tehokkaasti niin asioinnin kuin aikataulujenkin suhteen. Olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa ympäri vuoden.

Olemme erikoistuneet erityisesti omistajavetoisten pienten ja keskisuurten yritysten palvelemiseen. Asiakkainamme on myös asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja säätiöitä sekä osuuskuntia.

Palvelemme ympäri Suomen!

Sähköisten järjestelmien myötä meillä on asiakkaita ympäri Suomen.

Toimimme pääosin Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella mm. seuraavilla paikkakunnilla: Kalajoki, Alavieska, Ylivieska, Nivala, Sievi, Pyhäjoki, Oulainen, Raahe, Haapavesi, Haapajärvi, Kannus, Toholampi ja Kokkola.